Monday, 22 July 2013

" SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan , Semua ! Hehe . Kali ni Fie nak buat segmen simple yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan " . Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah .

CARA - CARA NAK JOIN

  1. Follow blog CIK FIE
  2. Like fanpage CIK FIE  
  3. Buat satu entri yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "
  4. Copy coding entri  yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri 
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini


JOM BELI !!!

apa kata buat kelainan bagi hadiah dekat org tsyg kn???adik ker kakak ker makwe pakwe pon bole..
berkurun lamanya..tetiba muncul..
mucul dengan benda2 nie.. actually i jual craft2 nie sume...if ada yg berminat bole berurusan bercara berhemah bersama2..jom bantu peniaga Malaysia mcm saya..hehe
nk jd supplier utk jual pon bole, pembeli pon lagi bole, 
  • belian rm20 keats bole diskaun..
  • bole request color sndiri slagi ada color dlm stok
  • bole juga request bentuk slagi bole buat